Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cubano - Salsa Utcabál Újbudán   2010.08.03. kedd


Hamarosan kubai hangulat uralkodik majd a Skála Áruház helyén épült pakolóban. 2010. augusztus 3-án, kedden 19 órai kezdéssel Cubano – Salsa utcabál lesz Újbudán.

Elsőként este 7 órától a Haban Son Club (Kuba) „Són Con Swing!”, a világszerte ismert havannai zenekar ritmusa élvezhető. Az együttes zenei gyökerei és speciális ritmusvilága nemcsak a legnépszerűbb kubai zenei forma a “són”, hanem a szintén népszerű Cha-cha-cha, Danzon, Bolero és a Salsa ritmusokig és zenei formákig nyúlnak vissza, de nem idegen számukra a swing és jazz sem. A mára már Európa szerte ismert zenekar tagjai a Habana Son Club megalakulása előtt olyan világhírű együttesekkel muzsikáltak együtt mint a legendás Sierra Maestra, az Orchestra Reve, a Rumba Habana vagy a Banda Meteore. A WOMUFE fesztivál révén már Magyarországon is ismert együttes tagjai idén a legújabb albumuk zeneanyagát adják elő, de saját zenéjük mellett Compay Segundo (Buena Vista Social Club), Adalberto Alvarez, Juan Almeida, Solina Carrillo, Miguel Matamuro szerzeményeiből is hallhatunk megszokott fergeteges előadásukban.

20.30 – Quinteto Cubano Latin Combo (Kuba-Magyarország)
Kubai zenét játszanak eredeti hangszereken. Neves kubai sztármuzsikusok vendégszereplése fémjelzi az együttes színvonalas koncertjeit, lemezeit. Műsorukban a kedvelt latin világslágerek is hallhatóak. A Latin Combo Cubano szívesen interpretálja a dél-amerikai kontinens valamennyi nemzetének zenéjét, ritmusait, Brazíliától, – Kubán keresztül – Mexikóig. A Latin Combo nem csupán zenei-kulturális jelenség, mely univerzálissá vált – hiszen a világ minden táján szerzett rajongókat -, hanem Európában mindmáig az egyetlen olyan zenekar, mely valamennyi kubai és latin zenei stílusban otthonos.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!


A nyár legnépszerűbb a Rióban minden kedden megrendezésre kerülő latin partiján ezúttal egy olasz sztár csapat a CROMA LATINA koncertjére is sor kerül! A kihagyhatatlan koncerten a kubai salsa szinte minden stílusában zenélnek a táncos lábaknak és a szíveknek!
A koncert előtt és után DJ Enrique Forró latin zenéi és ritmusai az önfeledt táncoláshoz!
Salsa, Reggaeton, Salsaton, Merengue, Bachata, Latin House...Táncbemutatók

Kapunyitás 18h, koncert kezdés: 22h

 salsaradio.uw.hu/keptar/cromalatina-salsa-koncert-2010-julius-20.jpg